Despre Noi

Încă de la înfiinţare, SC NovoBond  S.R.L şi-a propus să ofere produse de calitate care să corespundă nevoilor clientilor sai. De fapt ne-am propus sa oferim SOULTII clientilor nostrii.

Ne dorim sa  fim o companie orientata catre clienti industriali si consumatori finali, sa fim o sursa de informatii si idei colaboratorilor nostri. Din acesta cauza va invitam sa va  adresati cu  intrebarile si problemele aparute in cursul folosirii produselor noastre sau chiar in faza de proiectare pentru a gasiti solutiile cele mai bune. Specialistii nostri vor raspunde la intrebarile Dvs.

Personalul nostru este cel mai important bun al firmei. Suntem o echipa experimentata care in decursul ultimelor ani a acumulat o vasta experienta. Ne mandrim cu cunostintele noastre din domeniul industriei lemnului si a ambalarii. Avem experienta necesara pentru a putea indruma in alegerea produselor.

Suntem o firma de distributie, acoperim judetele Mures, Harghita, Covasna, Bistrita, Maramures si Satu Mare. Activam din 2012 in domeniul industriei lemnului si a ambalajelor.

NovoBond are in prezent 10 angajati, avem un birou si un depozit in Tg Mures, str. Ghe. Doja nr. 76 si un  magazin de feronerii si suruburi in Tg Mures, str. Ghe. Doja nr. 60.

Ne gasiti pe adresele www.flacoanesigaleti.ro sau www.adeziv-bricolaj.ro

Am obtinut certificatul de FIRMA de INCERDERE in 2016: http://www.firmadeincredere.ro/show,15150,novobond-srl

Principalele grupe de produse comercializate sunt: adezivi pentru lemn, adeziv pentru parchet, adeziv pentru polistiren etc,silicoane si spume, suruburi,  feronerie, unelte si scule, benzi pentru paletizat, benzi adezive, benzi adezive speciale (mai rezistente, colorate, personalizate), produse pentru tratarea lemnului (ignifug, parafina lichida, etc), respectiv produse pentru finisat (chit pentru lemn), totalizand peste 5.000 de repere active.

 

Vă mulţumim pentru interesul acordat şi sperăm să putem acoperi orice solicitare venită din partea dumneavoastră.

 

Nemes Pál