HARD TOP OIL-ULEI PENTRU BLATURI DE BUCATARIE

HARD TOP OIL-ULEI PENTRU BLATURI DE BUCATARIE
In categoria: PRODUSE BORMA WACHS

Pret:   75.00 Lei

Adauga in Cos:         

Descrierea produsului

Pe bază de uleiuri naturale și îmbogățit cu rășini și ceruri de înaltă calitate, Hard Top Oil oferă o protecție excelentă cu un efect natural plăcut. Potrivit pentru mese și suprafețe de bucătărie, în general, precum și pentru tăietoare și ustensile din lemn, este certificat pentru contactul cu alimentele în conformitate cu standardele EN 71.3, DIN53160 și DIN68861. Disponibil și în versiunea cerată cu efect mat natural Hard Top Oil Natural 6020. Se aplică cu pensula, cârpa, rola sau pistolul. Pentru un efect deosebit de bun, se recomandă îndepărtarea excesului cu o cârpă moale. Lăsați să se usuce complet înainte de a utiliza obiectul tratat. Plăcile de tocat și, în general, articolele de utilizare frecventă pot fi spălate cu apă și săpun neutru; acestea vor fi supuse unei întrețineri proporționale cu frecvența de utilizare. Randament indicativ: 14-26m² / Lt

Ambalare/Cantitate: 750 ml

Culoare: Incolor 08

MOD DE UTILIZARE

Inainte de a continua cu aplicarea Hard Top Oil, este recomandabil sa amestecati bine produsul si sa curatati suprafata de tratat pentru a indeparta praful si grasimile. Daca este posibil, slefuiti usor.

Intindeti produsul cu o perie sau o carpa. Dupa 5-10 minute, uniformizati suprafata indepartand excesul cu o carpa fara scame. Pentru lemnul cu porozitate redusa se recomanda diluarea cu Solvoil 04.

Asteptati 6-8 ore pentru ca suprafata sa se usuce, in raport cu cantitatea aplicata si temperatura ambientala. Slefuiti cu hartie abraziva 180-220 si continuati cu aplicarea celui de-al doilea strat.

Asteptati cel putin 24 de ore inainte de a utiliza suprafata tratata.

Recenzie noua